pondělí 24. ledna 2011

My TOP 5 Mascaras

Představuji vám mých 5 aktuálně nejoblíbenějších řasenek. . .číslování neznamená pořadí, protože každá z nich má své plus, pro které je mou nejoblíbenější:)

1. Helena Rubinstein - Lash Queen Sexy Black: Řasenky této značky jsou skutečně královny mezi řasenkami! Ikdyž jsem upozorňovala, že číslo neznamená stupeň oblíbenosti, tak u prvních dvou to je asi výjimka. Tahle první z nich má kartáček ve tvaru přesýpacích hodin (bohužel na fotce to není moc vidět) a je skvělá na prodloužení a natočení řas. Velmi dlouho vydrží na řasách, nedrolí se, neopadává, nerozmazává se. A to samé se týká celkové životnosti řasenky, protože mi přijde, že téměř nevysychá. Řasenky Helena Rubinstein jsou sice drahé a jsou nejdražší z řasenek, které používám, ale pokaždé se k nim vrátím, protože opravdu stojí za to!

2. Helena Rubinstein - Lash Queen Feline Black: Druhá řasenka této značky obsahuje speciální černé pigmenty a má super kartáček, udělá zkrátka perfektní řasy. Ještě musím taky zmínit úžasný design obalů u těchto řasenek!

3. Lancome - Hypnose: Třetí řasenka v pořadí patří také k mým několikrát prověřeným a stále oblíbeným. Má trochu užší kartáček, ale perfektně řasy oddělí a výsledný efekt působí přirozeně. Je taky velmi kvalitní, takže mi opravdu dlouho vydrží.

4. Maybelline New York - The Colossal Volum´Express Mascara: Čtvrtou řasenku mám teprve krátce, četla jsem na ni samou chválu, tak jsem ji vyzkoušela. A musím říct, že je z těchto řasenek nejlevnější, ale jsem s ní zatím moc spokojená! Ještě uvidím jak to bude s její životností, ale poměr kvalita a cena předčila mé očekávání. Krásně řasy zhustí a nedělá žmolky.

5. Benefit - Bad gal lash: Poslední řasenku jsem dostala k Vánocům spolu s dalšími produkty této značky v dárkovém kufříčku. Je to minibalení této řasenky. Má úžasný hustý a velký kartáček, který vytvoří super objem. Cena je opět vyšší, ale určitě jí nemám naposledy:)



A co vaše nejoblíbenější řasenka/y? Ráda se inspiruju:)

. . .

M.

10 komentářů:

  1. ano, ta žlutá je naprosto dokonalá! :) použávám prakticky jenom tuhle a pak vlastním pár řasenek z oriflamu, které mi víceméňe také vyhovují..a jsou opravdu velmi levné;)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem vždycky chtěla vyzkoušet tu od Lancome, ale momentálně mám vibrující řasenku od Avonu a Falsies od Maybelline a jsem velmi spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu Falsies jsem taky koukala, ale nevěděla jsem, jestli bych dokázala manipulovat s tím kartáčkem, tak jsem raději zkusila tu žlutou, ikdyž žlutou barvu nemám vůbec ráda:))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak řasenky od Helena Rubinstein jsou opravdu výborné! Měla jsem nedávno od Loreal Volume million lashes a také byla dobrá. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jednu dobu jsem nepoužívala nic jiného než řasenky od Loreal-byly skvělé, ale pak mi z nich začaly slzet oči...mám to tak ale vždycky, když používám stejnou značku delší dobu. Proto je dost střídám, takže díky za tip, třeba vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tu druhou chci už jen proto jak vypadá! :O :D ♥♥ Jéjéjé super článek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hypnose patří i k mým favoritkám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já používám už léta jednu značku a nikdy si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje :D hledam ji podle vzhledu, kdyby ho změnili tak jsem ztracená :D

    Jinak líbí se mi ten nápad s šipkami nad řasenkami:))

    OdpovědětVymazat
  9. Oblíbenou řasenku nemám, jsem ráda, když se mi z ní nespustí nějaká alergická reakce a nezačnou mne svědět oči. Slyšela jsem, že od Heleny R. a Lancomu jsou dobré, ale nikdy jsem se neodhodlala k jejich koupi. Nejsou nejlevnější, ale asi se do nich investovat vyplatí, viď?

    P.S. Na mém blogu probíhá GIVEAWAY, tak budu moc ráda, když se zapojíš.

    OdpovědětVymazat
  10. moja momentalne naj riasenka je lancome drama, rada by som vyskusala aj HR, ci diorshow

    OdpovědětVymazat