čtvrtek 26. srpna 2010

"Dans mon style" : Tajemství mojí kabelky

Mrzí mě, že mám teď tak málo času. . .nestíhám dát na blog nějaký článek, natož nafotit nějaký outfit:(
Při prohlížení vašich blogů mě vždy zaujmou články o tom, jakou používáte kosmetiku, líčení, co nosíte v kabelce apod. :) Je to dobrá inspirace a najdu tam i zajímavé tipy, které třeba ráda sama vyzkouším. . .A tak jsem se rozhodla, že i já budu jednou za čas články tohoto typu dávat na blog. Budou se jmenovat "Dans mon style" a pokaždé se zaměří na nějaké detaily z mého stylu. . .
Jako první vám odhalím obsah mé kabelky:) Kabelka je nová, z Camaieu. Nešla moc dobře vyfotit, ale ve skutečnosti má moc krásný tvar!

. . .

M.

Nová kabelka z Camaieu.

Tohle jsou asi ty nejzákladnější věci, které s sebou nosím, pokud to obsah mé kabelky dovolí:) Telefon (ten jsem ani nefotila), klíče, peněženka, ipod, deštník, hřeben, dvě kosmetické taštičky Sephora, žvýkačky, papírové kapesníčky, vlhčené ubrousky v krabičce a intimní krabičku.)

V růžové kosmetické taštičce mám základní líčení - pudr se zrcátkem od Bourjois, rtěnku Coco Chanel, odstín Mademoiselle, řasenku, pivoňkový parfém v kuličce od L´Occitane a gumičky do vlasů, těch není nikdy dost:)

Ipod mi zpříjemňuje cestování. . .momentálně poslouchám album IRM od Charlotte Gainsbourg, vřele tuto francouzskou zpěvačku, ale i herečku doporučuji!

Tohle je moje SOS taštička. . .mám v ní náplasti na puchýře od Compeed, matující papírky na obličej od Essence a balzám na rty od Lush.

Krabičku s originálním designem jsem si dovezla z Paříže:)

Peněženka je z Marks and Spencer a oblíbený přívěsek na klíčích z Paříže.

3 komentáře:

  1. obsah kabelky ( vrátane nej) máš teda pekný! :))
    inak zaujala ma tá speváčka... :)) máš ešte ďaľšie typy na nejakú dobrú francúzsku hudbu?? ja voláko neviem nič nájsť... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Carmabelle: Děkuju za komentář:) Z francouzských zpěvaček doporučuji ještě Berry a její album Mademoiselle, pak třeba Coralii Clément, Carlu Bruni a ze starší generace určitě Jane Birkin, což je maminka Charlotte Gainsbourg:) Na Jane, Charlotte i Berry najdeš odkaz na mém blogu vpravo, když klikneš na jejich fotky...

    OdpovědětVymazat
  3. I love Charlotte Gainsbourg to!

    Xxx

    ColetteNoeudNoeud

    OdpovědětVymazat